Premierul Florin Cîţu s-a întâlnit marţi cu reprezentanţii grupului Enel, iar discuţiile au vizat, între altele, investiţiile în generarea de energie regenerabilă, reţele şi digitalizare.

"Energia verde este viitorul", a declarat Cîţu, potrivit căruia provocarea este aceea de a face tranziţia energetică într-un mod avantajos pentru consumatori şi întreaga economie.

"Avem nevoie de investiţii în generarea de energie regenerabilă, reţele şi digitalizare. Provocarea este de a atinge tranziţia energetică fără costuri exorbitante. Altfel spus, să fie avantajos pentru consumatori şi întreaga economie. Trebuie să gândim şi pe termen mediu şi lung, nu doar să răspundem problemelor la zi. Am discutat despre toate aceste lucruri cu reprezentanţii Enel. Ţin foarte mult la aceste consultări cu actorii din piaţă, pentru că doar aşa putem avea rezultate bune. Faptul că Enel are de gând să investească în continuare în România ne arată că există încredere în acest Guvern şi în modul nostru de a face lucrurile: cu predictibilitate, fără schimbări în zona de fiscalitate", a scris prim-ministrul pe pagina sa de Facebook. AGERPRES

Retail jobs


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Septembrie 2021 - 09 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.