Premierul Florin Cîţu cere autorităților să îi amendeze pe parlamentarii AUR pentru că nu au purtat mască joi la ședința de plen reunit a Parlamentului. Acesta se referă la ședința de joi din Parlament, în care AUR l-au scos de la prezidiu pe vicepreședintele Camerei Deputaților, Forin Roman.

Florin Cîțu cere ca parlamentarii AUR să fie amendați

Florin Cîțu solicită autorități ale parlamentelor AUR care nu au purtat masca de protecție joi la ședința de plen reunit a Parlamentului să fie amendați conform legilor. Premierul susține că aceștia nu au nici o scuză și că legile sunt aceleași pentru toată lumea.

„Regulile sunt aceleași pentru toți! Cine crede că e deasupra legilor doar pentru că este parlamentar, se înșală! Vreau să văd că autoritățile statului acestea fac față și îi amendează pe parlamentarii AUR care nu au purtat masă ieri în Parlament. Nu există nicio scuză ” , a scris premier într-o postare pe pagina sa de Facebook.

AUR l-au evacuat de la prezidiu pe vicepreședintele Camerei Deputaților

Cîțu a menționat și despre scandalul de joi din Parlament din timpul ședinței, când senatorii și deputații partidului AUR l-au scos de la prezidiu pe vicepreședinții Camerei Deputaților, Forin Roman. Premierul le solicită celor de la USR PLUS să se dezică de AUR. Acesta este arătat deranjat de situația creată, catalogând într-o întâmplare drept un „circ”.

„Circul pe care l-am văzut ieri în Parlament, cu aleșii care nu respectă regulile în plină pandemie și cred că doar dacă țipă și bruschează un alt deputat din Parlamentul folosind punctul de vedere, ar trebui să le facă pe cei de la USR PLUS să-și dea seama, în al 12-lea ceas, ce greșeală fac. Dacă nici lucrurile astea nu îi determină pe membrii USR PLUS să se dezică de liderii partidului, nu știu ce ar mai putea să o facă. Le cer să se gândească bine, pentru că nu ne putem permite această criză politică ” , a mai adăugat Cîțu.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Septembrie 2021 - 03 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.