Premierul Florin Cîțu a declarat miercuri dimineața că a cerut reunirea Biroului Politic Național al PNL pentru a avea mai multe decizii clare în ceea ce privește situația politică.

"În primul rând, o decizie ca toți parlamentarii PNL să susțină prin toate demersurile Guvernului PNL, ca niciun parlamentar la PNL să facă deja vreodată demers în Parlamentul României împotriva propriului guvern, indiferent de funcții pe care o au în PNL - fără scuze cu constituționalitate ș.amd, Curtea Constituțională spune ce e constituțional și ce nu, nu noi spunem - și în al treilea rând, o decizie clară că PNL nu face guvern cu PSD, dacă este foarte clar pentru toată lumea ", a precizat Florin Cîțu.

Liberalii din echipa premierului Florin Cîțu au convocat pentru miercuri, la ora 10,00, BPN al PNL, prin videoconferință, pentru a discuta situația politică. AGERPRESTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.