Partidul Social Democrat susține că președintele țării, Klaus Iohannis, ar putea pune capăt crizei politice. Soluția ar fi ca acesta să ceară demisia premierului Florin Cîțu.

PSD oferă soluții sfârșitului crizei politice

Potrivit unui comunicat PSD, Iohannis „are obligația să iasă din letargia care-l caracterizează pentru a cere demisia a premierului Cîțu”, după care trebuie să convoace consultarea tuturor partidelor parlamentare în scopul instalării unui guvern legitim.

Partidul social-democraților oferă o soluție rapidă pentru a pune capăt crizei politice și guvernamentale. Președintele Klaus Iohannis ar trebui să-și exercite rolul constituțional de mediator și să ceară demisia de urgență a prim-ministrului Florin Cîțu.

PSD îl acuză ce Cîțu de probleme economiei țării

„O astfel de intervenție din partea președintelui ar pune capăt imediat conflictului politic care afectează grav România” , arată comunicatul celor de la PSD.

Social-democrații sunt destul de indignate și dau vina pe Florin Cîțu, considerând că este inacceptabil ca economia țării să fie stopată, iar populația să îndure sărăcie din cauza unei singure persoane, care se refuză cu desăvârșire să cedeze funcții de șef la Guvernului ”.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Septembrie 2021 - 01 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.