Co-președintele AUR, George Simion a declarat că moțiunea de cenzură este suspendată până ajunge Florin Cîțu președintele PNL. Acesta îl acuză că „mai mare trădează ca asta nu există”.

Moțiunea de cenzură contra guvernului Cîțu, suspendată

George Simion a anunțat că la moment, moțiune de cenzură contra guvernării Cîțu a fost suspendată.

„Mai mare trădează ca asta nu există. O moțiune de cenzură pe care nu sunt lăsați să o înaintăm. PSD va depune o nouă moțiune doar ca să se joace de-a moțiunilor. Moțiunea de cenzură este suspendată până ajunge Florin Cîțu președintele PNL. Moțiunea este în acest moment pe masă ” , spune co-președintele AUR George Simion.

George Simion a mai menționat că ședința BPR va fi reluată, deoarece deputații și senatorii PSD și PNL au părăsit lucrările, în timp ce propunerea lui Daniel Fenechiu (PNL) nu a acumulat numărul necesar de voturi.

Verificarea semnăturilor de pe moțiunea de cenzură

Președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, a declarat în cadrul ședinței BPR că doar persoanele care au semnat moțiunea de cenzură ar fi putut contesta propriile semnături. Parlamentarii PSD, urmați de cei din PNL, s-au retras din ședința BPR.

Daniel Fenechiu, l iderul senatorilor PNL, a cerut Birourilor Permanente Reunite ale Parlamentului o perioadă de două săptămâni pentru a verifica semnăturile de pe moțiunea de cenzură depuse de senatori și deputați din formațiunile USR și AUR.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Septembrie 2021 - 02 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.