Prefectul Capitalei, Alin Stoica, a anunțat, vineri seară, că a fost semnat un acord între Primăria Sectorului 1 și firma de salubrizare, care se încadrează în bugetul disponibil.

Potrivit prefectului, acordul asigură serviciile de salubrizare "la un nivel optim".

"A fost dificil să ajungem aici, dar este important pentru noi ca interesul cetăţenilor să fie respectat. Urmează şi alte discuţii, mai sunt aspecte importante de stabilit şi clarificat, dar putem asigura cetăţenii de continuitatea serviciilor pe următoarea perioadă", a transmis prefectul.

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anunţat că operatorul de salubritate "a acceptat toate condiţiile" puse de administraţia locală.

"Fără frecvenţe fictive, fără facturi supraevaluate! Vom avem un Sector curat. Am redus frecvenţele inexistente, banii economisiţi se vor duce în investiţii. Suma pe care ne-am angajat să o plătim este de 13.5 milioane lei + 10.5 milioane lei + 25 milioane lei, adică 49 milioane lei pentru cinci luni. Cu această sumă ne vom încadra fără probleme în bugetul stabilit şi votat de Consiliul Local pentru salubrizare, inclusiv cu cheltuielile făcute în starea de alertă cu societatea Rebu", a scris Clotilde Armand pe Facebook. AGERPRES.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 August 2021 - 08 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.