Performanța guvernamentală depinde de mulți factori, dar în primul rând de persoana premierului, a declarat Ludovic Orban, duminică, la Călărași. Președintele PNL a completat că un guvern trebuie condus „de dimineață până noaptea, de dimineață până dimineață”.

„Lumea ne va judeca în 2024 după performanţa guvernării naţionale, performanţa guvernării judeţene, acolo unde avem preşedinţi de consilii judeţene, şi după performanţa guvernărilor locale, acolo unde avem primari. Performanţa guvernamentală depinde de foarte mulţi factori, dar în primul rând depinde de persoana premierului. Ştiţi foarte bine că omul sfinţeşte locul. Un guvern trebuie condus de dimineaţă până noaptea, de dimineaţă până dimineaţă", a precizat Orban, la şedinţa Colegiului Director Judeţean (CDJ) PNL Călăraşi, în care este prezentată moţiunea de candidatură la preşedinţia partidului. AGERPRES.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.