Preşedintele PSD Sector 1, Florin Manole, este de părere că primarul Clotilde Armand „minte”. Gunoiul va rămâne pe străzi, în condiţiile în care se vor reduce prestaţiile companiei de salubritate.

"Clotilde Armand minte. Nouă luni a clamat că se luptă cu mafia, iar acum a semnat o înţelegere cu mafia, din care pierd cetăţenii, iar gunoiul rămâne pe străzi. Sumele datorate de Primărie, anunţate luni de zile ca exagerate, neplătite şi, de aceea, purtătoare de penalităţi, încep acum să fie plătite, conform acestei înţelegeri. Mai mult, înjumătăţirea prestaţiilor companiei de salubrizare înseamnă, în primul rând, un serviciu public înjumătăţit, incomplet, deficitar şi insuficient. Vom avea, deci, în continuare, gunoi pe străzile din Sectorul 1", a scris Manole, joi pe Facebook.

Potrivit acestuia, Clotilde Armand anunţă drept o "mare realizare" "tot acest eşec administrativ".

"Pentru primarul Sectorului 1 şi toţi fanii săi, iată o problemă de aritmetică elementară: 'Clotilde Armand cumpără miercuri două pâini cu doi lei. Joi, cumpără o pâine cu un leu. Calculaţi cu cât a scăzut preţul pâinii' . Cu 0 (zero) lei! Primarul Sectorului 1 ori este primul absolvent de MIT care nu ştie aritmetică ori vă minte cu neruşinare. P.S.: Am aflat cu toţii din presă despre înţelegere, nu de pe site-ul Primăriei, nu dintr-un anunţ oficial, pentru că transparenţa a fost pentru USR doar un slogan", a adăugat liderul PSD Sector 1. AGERPRES.

Citeste si:
Clotilde Armand: „Romprest va asigura salubrizarea din Sectorul 1”
Clotilde Armand: „Romprest a...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.