Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat marţi că subvenţia pentru partide ar trebui redusă.

"N-am discutat acest subiect (în şedinţa coaliţiei - n.r.). Această subvenţie trebuie redusă, din punctul meu de vedere. Nu mai avem până în 2024 alegeri, ca atare, ea trebuie dimensionată în funcţie de cheltuielile normale şi fireşti ale unei formaţiuni politice, cheltuieli care sunt pentru sedii, pentru personalul care deserveşte partidul, eventual cheltuieli pentru asigurarea comunicării publice cu cetăţenii", a precizat Orban.

El a adăugat că nu a văzut suma alocată la rectificare pentru finanţarea partidelor politice, dar nu este de acord cu suplimentarea acesteia.

"În ceea ce mă priveşte pe mine, eu n-am cheltuit niciun leu din fondurile partidului pentru prezenţa mea la conferinţele judeţene sau prezenţa mea la procedura de prezentare a moţiunilor. Sigur, există personalul SPP şi deplasarea pe care o fac în conformitate, care nu ţin de voinţa mea", a menţionat preşedintele Camerei Deputaţilor.

Întrebat dacă are informaţii că în "cealaltă tabără" deplasările se fac pe banii PNL, el a spus: "Nu am astfel de informaţii şi sunt convins că din punctul de vedere al secretarului general, chiar dacă are altă preferinţă, nu va exista subiectivism, adică va exista egalitate de arme". AGERPRES


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 August 2021 - 09 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.