Invitat în emisiunea „Mădălin Ionescu Show", difuzată de Metropola TV, Rareș Bogdan a inițiat o discuție fără precedent, ținta principală fiindu-i actualul Prim-Ministru al României.

„Unii au încercat să mă izoleze, să mă pună sub tot felul de cortine. Dacă nu era presa, care a fost extraordinară, m-ar fi izolat. Probabil că se temeau de mine.

Ceea ce se întâmpla acum în PNL mă dezamăgește profund. Atacurile lui Ludovic Orban arată un fel de slăbiciune, de disperare. Nu am văzut atacuri atât de dure la adresa PNL din partea opoziției.

După alegeri, pe care le va pierde, se va pune în ultima bancă și va torpila. Asta a făcut timp de 31 de ani. Va duce lupte de guerilla împotriva celor care vor câștiga alegerile interne. Nu există, însă, riscul ca PNL să se scindeze după alegerile interne.

Sunt împotriva încălcării libertății oamenilor pe motiv de pandemie , a separării lor pe criterii medicale . Nu sunt de acord ca nevaccinații să nu fie lăsați în mall-uri. Ar fi absurd ca după ce ne-am luptat în Parlamentul European să nu existe discriminări împotriva cetățenilor ... acum oamenii să fie condiționați de vaccin. Ar fi extrem de grav !

Nu îmi doresc să fiu președinte sau prim-ministru. Mai am timp. E ok să fiu europarlamentar, parlamentar român sau primar.", a declarat politicianul, în direct, la Metropola TV.

Întreaga intervenție, AICI.

„Mădălin Ionescu Show" se vede la Metropola TV, în fiecare seară de luni până joi, începând cu ora 21.00.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 August 2021 - 11 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.