Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat miercuri că va susţine acordarea unei derogări pentru Florin Cîţu în privinţa vechimii în partid, pentru ca acesta să poată candida la preşedinţia PNL.

"Pentru a putea candida, Florin Cîţu trebuie să aibă vechime de 5 ani (în PNL - n.r.). Nu va împlini 5 ani de zile. Am spus că este necesară o derogare. Eu sunt dispus să susţin acordarea acestei derogări", a spus Orban, la Palatul Parlamentului, întrebat dacă există vreun viciu în ceea ce priveşte candidatura lui Florin Cîţu la şefia PNL.

Orban a menţionat că derogarea, în conformitate cu prevederile statutului, nu se acordă de Biroul Politic Naţional, ci de Biroul Executiv.

"Nu am nici cea mai mică intenţie să împiedic procedural depunerea moţiunii de candidatură a lui Florin Cîţu. Dacă Florin Cîţu cere derogare, eu voi susţine acordarea acestei derogări. Poate să ceară astăzi, să convocăm Biroul Executiv. Nu am nicio problemă", a afirmat Orban. AGERPRES


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 August 2021 - 12 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.