Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a declarat joi că preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a devenit ''un veritabil tele-justiţiar'' la televiziunile "de casă" ale partidului, dar în urmă cu 20 de ani mergea la vânătoare cu Omar Hayssam - condamnat la 23 de ani de închisoare, "găsit vinovat de terorism şi de alte infracţiuni".

"După ce a solicitat preşedintelui României 'să intervină pentru că este în pericol democraţia' sau 'să facă şedinţă de CSAT', pentru că din cauza mea a pierdut PSD alegerile în Sectorul 1, Marcel Ciolacu mai are o solicitare urgentă către dl. preşedinte Klaus Iohannis: îi cere urgent demisia şefului Executivului. De ce? Pentru că dl. premier Florin Cîţu s-a urcat la volan beat şi a făcut două zile de închisoare în SUA din cauza asta în urmă cu 20 de ani. Vă daţi seama ce atentat?! Insistenţele domnului Ciolacu şi cugetările sale juridice par desprinse din apucăturile Anei Pauker. Preşedintele PSD a devenit un veritabil tele-justiţiar la televiziunile de casă PSD. Dictează şi ordonă, taie şi spânzură orice inamic politic după cum îl duce capul. Şi nu oricum. În numele Partidului", a scris Clotilde Armand, pe Facebook.

Ea a adăugat că în urmă cu 20 de ani Marcel Ciolacu mergea la vânătoare cu Omar Hayssam - "omul de afaceri sirian condamnat la 23 de ani de închisoare, fiind găsit vinovat de terorism şi de alte infracţiuni".

"De ce fac această menţiune? Pentru că trebuie să privim CV-ul d-lui Ciolacu. Şi vedem că acesta este fericitul posesor al diplomei de 'perfecţionare în domeniul securităţii şi apărării naţionale - Securitate şi buna guvernare - la Colegiul Naţional de Apărare Bucureşti. Domnule Ciolacu, să înţelegem, eraţi apropiat de Omar Hayssam (vinovat de terorism) pentru că eraţi în practică pentru cursul de perfecţionare în domeniul securităţii şi apărării naţionale? Şi încă ceva: şeful de onoare al PSD, adică şeful d-lui Ciolacu, este acuzat de crime împotriva umanităţii. După părerea mea, este cazul să intervină tele-justiţiarul Ciolacu... pentru că este în pericol democraţia. PS: Acesta e omul care plânge în fiecare seară la TV pentru că i-am bătut în alegeri. Dacă vă întâlniţi cu el pe stradă în goana lui pentru semnături de demitere a primarului, vă rog frumos să-l întrebaţi ce căuta lângă teroristul Omar Hayssam", a mai afirmat Clotilde Armand. AGERPRES

Citeste si:
Val de reacții din partea românilor după moartea lui Mihai Șora
Val de reacții din partea...


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 August 2021 - 11 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.