Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a cerut vineri seara demisia primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, şi anchetarea sa de către procurori, după ce în spaţiul public au apărut imagini conform cărora aceasta ar fi intrat în camera cu voturile în seara alegerilor locale.

"Demisia Armand! Şi apoi pe mâna procurorilor! Poate acum înţelege toată lumea de ce Iohannis vrea cu orice preţ desfiinţarea SIIJ! Ce face SIIJ acum este să renumere voturile furate deja de Clotilde Armand?! Asta nu mai e o problemă a Sectorului 1, ci a democraţiei româneşti! Încă mai cred în puterea instituţiilor statului. Acum cetăţenii trebuie să vadă că statul nu e slab. Le cer autorităţilor să intervină şi să deschidă de urgenţă o anchetă penală! Dacă nu se va interveni instituţional, vom folosi toate mijloacele politice pe care le avem la dispoziţie", a scris Marcel Ciolacu, pe pagina sa de Facebook.

El susţine că "toţi politicienii, indiferent de partid, trebuie să ia atitudine".

"Dreptatea trebuie făcută! Le vom spune oamenilor că statul român e slab în faţa abuzurilor şi e nevoie de noi, cetăţenii. Vom strânge semnături şi o vom demite pe Armand! Iar toţi politicienii, indiferent de partid, trebuie să ia atitudine!!! Să semnăm toate partidele un protocol şi să strângem împreună semnăturile", a mai scris liderul social-democraţilor pe pagina de socializare. AGERPRES.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 August 2021 - 09 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.