Personalul din serviciile de ambulanţă luptă zilnic pentru salvarea vieţii, a afirmat preşedintele PNL, Ludovic Orban, miercuri, de Ziua Naţională a Ambulanţei din România.

"Îi sărbătorim astăzi pe toţi cei care îşi desfăşoară activitatea în cadrul serviciilor de Ambulanţă, oameni dedicaţi, aflaţi mereu la datorie. Transmit urările mele calde personalului operativ din serviciile de ambulanţă care, zi de zi, cu profesionalism, luptă pentru salvarea vieţii", a scris Orban pe Facebook.

El a dorit să le mulţumească acestora în special pentru eforturile incredibile din perioada pandemiei, când, cu forţă şi curaj, au luptat pentru viaţa fiecărui bolnav de COVID-19, punându-şi de multe ori propria viaţă în pericol.

"Ne rugăm pentru cei care au fost răpuşi de acest virus, adevăraţi eroi în lupta cu pandemia, care nu vor fi uitaţi niciodată. Vă mulţumesc pentru tot ceea ce faceţi în fiecare zi pentru apărarea vieţii românilor", a adăugat preşedintele Camerei Deputaţilor. AGERPRES

Citeste si:
Personalizarea serviciilor IT: instrumentul 2.0 pentru succesul...
Personalizarea serviciilor...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.