Vicepremierul Dan Barna a solicitat, luni, autorităţilor cu atribuţii în domeniu - Poliţia şi Jandarmeria, să fie mult mai exigente în respectarea reglementărilor actuale privind accesul la evenimente.

"Acum o lună eram cu toţii liniştiţi că lucrurile nu au cum să se mai întoarcă şi cumva a fost un sentiment de relaxare generală. E clar că acum lucrurile nu mai arată la fel de optimist ca acum nişte săptămâni. Cer autorităţilor cu atribuţii în acest domeniu, în speţă Poliţiei, Jandarmeriei, să fie mult mai exigente în respectarea reglementărilor actuale, care există în momentul de faţă, în ceea ce priveşte accesul persoanelor în anumite zone în funcţie de existenţa vaccinului sau a testului", a afirmat Barna, întrebat în legătură cu nerespectarea restricţiilor privind participarea la evenimente. AGERPRESTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.