Vicepremierul Dan Barna a solicitat, luni, autorităţilor cu atribuţii în domeniu - Poliţia şi Jandarmeria, să fie mult mai exigente în respectarea reglementărilor actuale privind accesul la evenimente.

"Acum o lună eram cu toţii liniştiţi că lucrurile nu au cum să se mai întoarcă şi cumva a fost un sentiment de relaxare generală. E clar că acum lucrurile nu mai arată la fel de optimist ca acum nişte săptămâni. Cer autorităţilor cu atribuţii în acest domeniu, în speţă Poliţiei, Jandarmeriei, să fie mult mai exigente în respectarea reglementărilor actuale, care există în momentul de faţă, în ceea ce priveşte accesul persoanelor în anumite zone în funcţie de existenţa vaccinului sau a testului", a afirmat Barna, întrebat în legătură cu nerespectarea restricţiilor privind participarea la evenimente. AGERPRES


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Iulie 2021 - 12 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.