Vicepremierul Dan Barna a declarat, vineri, că demisia unui consilier din Guvern este o decizie care aparţine echipei din care acesta face parte.

Mioara Costin a fost eliberată, la cerere, din funcţia de consilier de stat în cadrul Cancelariei prim-ministrului, printr-o decizie a premierului Florin Cîţu publicată joi seara, în Monitorul Oficial.

"Aici, nu sunt, din punctul meu de vedere, foarte multe lucruri de comentat, este echipa premierului, deciziile îi aparţin, chiar n-am nimic de comentat. N-aveam nicio informaţie despre respectivul document, nu-mi exprim păreri", a precizat Barna, la ieşirea din sediul Guvernului.

Întrebat dacă este necesar ca instituţiile statului să se sesizeze în condiţiile în care respectivul consilier a transmis un document către PNL, copreşedintele USR PLUS a răspuns: "Este un subiect asupra căruia premierul a răspuns în conferinţa de presă, un subiect care priveşte echipa sau persoane din fosta echipă de comunicare. Nu am alte date suplimentare din cadrul Guvernului, acel document nu a ajuns la mine".

Premierul Florin Cîţu, întrebat miercuri, într-o conferinţă de presă, despre documentul transmis de consilierul de la Guvern în vederea promovării imaginii sale în campania pentru şefia PNL, folosindu-se resurse publice, a replicat: "Eu, din funcţia de premier, pot să comentez doar pe documente oficiale. (...) Niciodată un astfel de document nu a fost înregistrat sau mi-a fost mie prezentat, în niciun moment". AGERPRES


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Iulie 2021 - 11 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.