Partidul Social Democrat susţine că Guvernul se face vinonat pentru "subminarea" economiei naţionale, pentru că România nu va primi, în acest an, "niciun euro" din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.

Guvernul, acuzat de PSD pentru subminarea economiei țării

PSD susține că România nu v-a primi nici un euro din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, iar pentru acest lucru se face vinovat Guvernul.

"Zero euro din PNRR în 2021! PSD a avut dreptate! România nu va primi niciun euro din PNRR în acest an! România nu se poate baza pentru finanţarea deficitului uriaş pe avansul de 1,3 miliarde de euro din PNRR", afirmă social-democraţii, într-un mesaj postat, joi, pe Facebook.

„Sunteţi vinovaţi de subminarea economiei naţionale!"

Potrivit PSD, România va pierde pierde un an pentru contractarea proiectelor. Totodată, din cauza incompetenței guvernanților conduși de Florin Cîțu, autostrada Moldovei devine un vis spulberat , iar întreg capitolul Energie - coordonat de liberalul Virgil Popescu - trebuie refăcut.

"Comisia Europeană a respins categoric atribuirea directă a sutelor de milioane de euro către sponsorii de partid ai puterii. Vicepremierul Dan Barna, şeful lui Cristian Ghinea - principalul responsabil pentru eşecurile repetate privind PNRR-ul - a fost nevoit să accepte evidenţa şi să dea dreptate PSD. Este de-a dreptul criminal că România e nevoită să împrumute alte miliarde de euro şi să plătească dobânzi grele pentru a suplini absenţa avansului din PNRR! Domnilor guvernanţi, sunteţi vinovaţi de subminarea economiei naţionale!", transmit social-democraţii, potrivit Agerpres.

Citeste si:
Cristian Ghinea: Guvernul nu este în pericol să cadă; toată lumea...
Cristian Ghinea: Guvernul nu...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.