Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a deplâns luni moartea diplomatului George Ciamba, subliniind că acesta a fost un om de o calitate deosebită şi un profesionist "desăvârşit".

"Cu multă tristeţe am primit astăzi vestea trecerii în nefiinţă a lui George Ciamba, un om de o calitate deosebită, un profesionist desăvârşit şi un diplomat de carieră de înaltă anvergură. Cu siguranţă, unul dintre cele mai reprezentative momente ale carierei sale de excepţie rămâne contribuţia esenţială pe care a adus-o la succesul României la Preşedinţia Consiliului UE din 2019. Dumnezeu să-l odihnească în pace!", a scris Ciolacu, pe Facebook.

George Ciamba, care era ambasador al României în Grecia, a murit duminică.

Ministerul Afacerilor Externe a menţionat că acesta "a contribuit substanţial la momentele importante ale parcursului euroatlantic al României" prin activitatea sa diplomatică devotată de peste trei decenii. AGERPRES


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Iulie 2021 - 10 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.