Senatorul PSD Neamţ Răzvan Cuc a declarat, luni, că au trecut 7 ani de când proiectul "România educată", cu care Klaus Iohannis a câştigat alegerile prezidenţiale în 2014, trebuia implementat.

"Cu proiectul 'România educată', cetăţeanul de la Cotroceni a câştigat alegerile din 2014. Vă daţi seama?!... Au trecut 7 ani în care acest 'proiect' a lâncezit ca şi aşa-zisul său autor. Acum l-a scos de la naftalină şi îl mai plimbă puţin prin faţa românilor, ca să rămână proaspăt. În acest an, o elevă din Galaţi a primit nota 3 la matematică la Evaluarea Naţională, dar, după contestaţie, a fost notată cu 8,25. Şi sunt nenumărate situaţii asemănătoare", a scris, pe Facebook, Răzvan Cuc.

Fostul ministru al Transporturilor din guvernarea social-democrată a adăugat că "epoca Cîţu-Iohannis" este una de coşmar.

"Un coşmar provocat de oameni bolnavi de putere, care mint cum respiră. (...) Iohannis şi liberalii săi au îndatorat tânăra generaţie ca nimeni alţii. În pandemie, i-au uitat complet pe copiii care nu aveau laptopuri sau tablete sau internet. Au refuzat să le mărească alocaţiile. Şi-au bătut joc de investiţiile în şcoli. Îşi bat joc de elevi, profesori şi părinţi. Nu au făcut şi nu fac nimic pentru educaţie. Dar au extrem de mult tupeu", a mai spus senatorul PSD Neamţ. AGERPRESTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.