Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, afirmă că românii ''nu trebuie să aştepte nimic'' de la Guvern în următoarele luni, pentru că, până pe 25 septembrie, premierul Florin Cîţu este plecat "în campanie".

"Se ocupă doar de problemele liberalilor cu carnet de partid. Alegerile zgomotoase din PNL au devenit prioritare, nu guvernarea. Se vede deja mare şef la PNL şi l-a şi zburat pe anonimul ministru de Finanţe pedelist pentru că n-a umblat la pungă să mituiască primarii liberali. Dacă mai are vreo urmă de bun simţ, premierul Cîţu ar trebui să-şi ia concediu până la Congresul PNL. Să-şi delege atribuţiile şi să nu implice tot Guvernul în lupta lui politică. Foloseşte resursele guvernamentale pentru plimbări pe la congresele filialelor judeţene ale PNL. Să-şi facă campanie pe banii lui, nu pe banii românilor!", a afirmat, vineri, Stănescu într-un comunicat de presă.

Acesta susţine că guvernarea lui Florin Cîţu "vibrează de (...) incompetenţă şi aroganţă liberală", iar premierul "se laudă că face, dar doar se preface".

Retail jobs

"Cele mai recente 'reuşite' ale lui Cîţu sunt, într-adevăr, fantastice. 1. Ne-a făcut de râs în toată Europa cu Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă. De bine ce a fost scris, Comisia Europeană nu a considerat că trebuie adoptat acum. Abia la toamnă. 2. A abandonat campania de vaccinare pentru campania internă din PNL. Nu a atins niciun obiectiv stabilit. România este codaşă la vaccinare, românii vor avea de suferit din toamnă. 3. A amanetat viitorul românilor. Recent, a împrumutat încă 3 mld. de euro. România a depăşit un prag al datoriei publice de 50% din PIB şi merge accelerat spre 55%, efectul previzibil fiind îngheţarea tuturor cheltuielilor sociale. Pe ce se duc, însă, toţi aceşti bani? 4. S-a lăudat că avem 7% creştere economică. Dar în buzunarele cui se simte această creştere economică? Dacă economia duduie din nou, de ce nu măreşte pensiile şi alocaţiile? 5. Starea de alertă a fost prelungită, din nou. De ce? Nu s-a lăudat Iohannis că a oprit pandemia?", a adăugat Stănescu. AGERPRES.

Citeste si:
Vacanță parlamentară până pe 1 septembrie pentru senatorii și...
Vacanță parlamentară până pe...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Iulie 2021 - 12 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.