Premierul Florin Cîţu a declarat, marţi, că vaccinarea anti-COVID-19 şi-a atins obiectivul pentru momentul actual, iar varianta Delta a virusului reprezintă un pericol, însă nu ar trebui să fie o mare problemă deoarece în România cetăţenii se pot vaccina oricând, oriunde şi cu toate tipurile de vaccin aprobate.

"Vaccinarea cred că şi-a atins, din punctul meu de vedere, obiectivul pentru acest moment. Am avut acum câteva zile, în Bucureşti, zero persoane infectate cu coronavirusul. Acesta este de fapt obiectivul vaccinării, de a scăpa de pandemie. În acelaşi timp, din punctul meu de vedere, am făcut ceea ce am spus (...). Spuneam că vom putea să avem capacitatea să ajungem la 110.000 de persoane să vaccinăm pe zi. Am făcut acest lucru, statul a făcut acest lucru. Am creat această oportunitate pentru cei care vor să se vaccineze. Cei care nu vor să se vaccineze îşi asumă consecinţele", a afirmat prim-ministrul, la Digi 24.

Referitor la pericolul infectării cu varianta Delta a virusului care produce COVID-19, premierul a afirmat că nu ar trebui să reprezinte o mare problemă, în condiţiile în care, în ţara noastră, cetăţenii se pot vaccina oricând şi oriunde.

"Este un pericol, este adevărat, dar având în vedere că în România te poţi vaccina oricând, oriunde, cu toate tipurile de vaccin aprobate, nu ar trebui să fie o mare problemă, din punctul meu de vedere. (...) Ca să nu avem această variantă Delta, trebuie să ne vaccinăm", a mai spus Florin Cîţu. AGERPRES.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Iunie 2021 - 04 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.