Preşedintele Klaus Iohannis l-a decorat pe ambasadorul Republicii Italiene în România, Marco Giungi, cu Ordinul Naţional "Steaua României" în grad de Comandor.

Potrivit Administraţiei Prezidenţiale, şeful statului i-a conferit ambasadorului italian această distincţie în semn de "înaltă apreciere pentru contribuţia excepţională avută la consolidarea şi dezvoltarea relaţiilor bilaterale româno-italiene".

Preşedintele Iohannis a semnat luni decretul de decorare a ambasadorului italian.

Tot luni, şeful statului a semnat decretul de decorare a colonelului Gheorghiţă Alexandru Aurel.

Astfel, "cu prilejul aniversării a 190 de ani de la înfiinţarea primei muzici militare moderne, pentru activitatea deosebită, înaltul profesionalism şi rezultatele meritorii în promovarea valorilor culturale militare româneşti şi a imaginii Armatei României", preşedintele Klaus Iohannis a conferit Ordinul "Meritul Cultural" în grad de Cavaler, Categoria B - "Muzica", colonelului Gheorghiţă Alexandru Aurel, inspector general în Inspectoratul general al muzicilor militare (Ministerul Apărării Naţionale). AGERPRES


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Iunie 2021 - 12 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.