Politica 9 Iunie 2021 15:05

Nelu Tătaru, fost ministru al Sănătății în guvernul Orban și șeful organizației din Vaslui a PNL, a anunțat miercuri că îl susține pe Florin Cîțu pentru șefia partidului.

„Am încredere că Florin Cîţu poate fi omul soluțiilor (…) Florin Cîțu, într-o perioadă plină de provocări, confirmă și în funcția de Prim-ministru al Guvernului României”, a scris Tătaru pe Facebook.

El a făcut o trimitere și la Ludovic Orban, actualul șef al PNL, fără a-l numi însă: „Sunt convins că această pandemie ne-a resetat gândirea, modul de viață, planurile… Cine nu întelege că toți suntem datori cu schimbarea și nu își asumă și eșecurile se află într-un blocaj. Pentru că, pe acest drum, nu este vorba despre o tabără sau alta, ci este vorba despre omul potrivit, la locul și timpul potrivit”.

Reamintim că PNL este în plină campanie electorală, după ce Florin Cîțu și Ludovic Orban și-au anunțat candidatura pentru șefia partidului.

Postarea integrală a lui Nelu Tătaru:

Retail jobs

„Încă de când am ales să fiu medic și să trec prin toate etapele profesionale, am simțit că adevărații lideri se nasc atunci când există competiție și luptă directă. Prin voturi de încredere, bazate pe fapte și acțiuni concrete, proiecte de viitor și o atitudine corectă se câștigă respectul, dar mai ales legitimitatea politică.
Alegerile pe care le facem trebuie să fie corecte și să se îndrepte către cei care știu ce fac, dar mai ales către cei care pot livra rezultate reale.
Am încredere că Florin Cîţu poate fi omul soluțiilor.
Sunt convins că această pandemie ne-a resetat gândirea, modul de viață, planurile…
Cine nu întelege că toți suntem datori cu schimbarea și nu își asumă și eșecurile se află într-un blocaj.
Pentru că, pe acest drum, nu este vorba despre o tabără sau alta, ci este vorba despre omul potrivit, la locul și timpul potrivit.
Florin Cîțu, într-o perioadă plină de provocări, confirmă și în funcția de Prim-ministru al Guvernului României.
Să nu ne simțim unii mai buni decât ceilalți pentru că, acum, mai mult ca oricând, trebuie să facem loc faptelor, să ne ascultăm reciproc opiniile și să dăm un vot de încredere celor care au soluții pentru viitor.
Viitorul este este despre TOȚI și pentru TOȚI!
Așa cum am mai spus-o, sănătatea nu are culoare politică, iar datoria mea ca medic, ca fost ministru al Sănătății și actual deputat este să susțin reconstrucția economică și evoluția Județului Vaslui.
Avem nevoie de continuitate, de timp și susținere pentru a merge mai departe pe drumul dezvoltării bazate pe reforme și investiții”.

Citeste si:
Ludovic Orban: „Somăm Guvernul să organizeze alegeri locale...
Ludovic Orban: „Somăm...

Despre autor:


Ultima actualizare: 9 Iunie 2021 - 03 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.