Politica 4 Iunie 2021 15:06

Premierul a declarat vineri, în cadrul unei conferințe la Baia Mare, că există surse de finanţare pentru mari proiecte de investiţii în România şi că promisiunile pe care le-a făcut vor fi onorate.

Florin câțu a participat la o conferință de presă alături de primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, şi europarlamentarul Rareş Bogdan, prim-vicepreşedinte al PNL.

„Vreau să-i asigur pe români că vom avea surse de finanţare şi că ceea ce am promis că facem până în 2024 - şi eu am spus că ne pregătim pentru o guvernare de cel puţin opt ani de zile, până în 2028 - vom face. Vom trece Carpaţii cu autostradă, Sibiu-Piteşti se va face, vom face spitale prin PNRR, dar sunt şi alte spitale. Până în 2024 vom avea câteva spitale", a spus Florin Cîţu.

Premierul a vizitat, vineri, Centrul de vaccinare drive-thru amenajat în Piaţa Libertăţii din Baia Mare şi a participat la prezentarea planului de investiţii şi a proiectelor pentru judeţul Maramureş.


Despre autor:


Ultima actualizare: 4 Iunie 2021 - 03 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.