Politica 4 Iunie 2021 14:19

Ludovic Orban, preşedintele PNL, afirmă că liberalii doresc o soluţie în conflictul dintre primarul Sectorul 1 şi firma Romprest, care asigură serviciile de salubritate în sector. În opinia lui Orban, trebuie respectată legea şi contractele pe care Clotilde Armand le consideră păguboase.

„Obiectivul PNL este ca să contribuie la o decizie care să rezolve problema existentă în Sectorul 1, o decizie care să permită furnizarea serviciului de salubritate, de ridicare a gunoiului menajer, o soluţie conformă cu legea şi conformă cu contractele existente. Ăsta este punctul meu de vedere. Faptul că s-a ajuns în situaţia în care s-a ajuns este mai puţin rezultatul unor poziţii ale consilierilor locali ai PNL, ci rezultatul unui conflict care a fost generat de la început între primarul Sectorului 1 şi firma furnizoare de salubritate", a declarat Orban.

Întrebat dacă va exista o discuţie în coaliţie pe această temă, având în vedere că primarul Armand acuză PNL că ar sprijini firma Romprest, Orban a afirmat că relaţia cu edilul a fost de la început una tensionată.

„Dacă va fi necesar să discutăm la nivelul coaliţiei, vom discuta. În ceea ce ne priveşte pe noi, reprezentanţii PNL, noi ne-am respectat înţelegerile pe care le-am avut, nu numai în Bucureşti sau în celelalte sectoare. Ştiţi foarte bine că încă de la început relaţia a fost tensionată, au trecut aproape cinci luni până ca primarul să delege atribuţiile care au fost stabilite prin negociere către viceprimarul PNL. Nu vreau să comentez decât că din punctul meu de vedere trebuie găsită o soluşie rapidă, la masa discuţiilor, pentru a putea rezlva criza din Sectorul 1", a mai declarat Orban.

Retail jobs


Despre autor:


Ultima actualizare: 4 Iunie 2021 - 02 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.