Politica 3 Iunie 2021 15:41

Alocațiile copiilor nu cresc, anunță președintele PNL Ludovic Orban.

Acesta spune că actuala coaliție nu va majora alocațiile, așa cum s-a votat și în Senat, deși CCR a decis că alocațiile trebuie să fie dublată, așa cum s-a votat.

„Cu siguranță la prima ședință, ar fi trebuit săptămâna aceasta. La prima ședință a coaliției, vom discuta. Punctul nostru de vedere e că susținem formula votată în Senat, să crească alocațiile să nu existe creșterile de la 1 iulie", a declarat Orban.

În aprilie, președintele PNL spunea că nu există resurse care să permită încă o creștere a alocațiilor în acest an, ci abia anul viitor, în 2022. Orban a precizat că subiectul va fi discutat și în coaliția de guvernare.

Au mai apărut păreri… Sunt convins că vom ajunge la o soluție. PNL și nu numai PNL, majoritatea coaliției, a hotărât o formă la Senat prin care majorarea alocațiilor s-a făcut numai de la 1 ianuarie. Ca să fim cinstiți, nu există resurse ca să ne mai permitem încă o creștere a alocațiilor în acest an dacă vrem să le creștem și la anul. Ca atare, noi susținem ca formula de creștere a alocațiilor care s-a făcut de la 1 ianuarie să nu se mai facă de la 1 iulie, ci de la anul”, a afirmat Ludovic Orban, conform Digi24.


Despre autor:


Ultima actualizare: 3 Iunie 2021 - 02 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.