Politica 3 Iunie 2021 07:56

Victor Ponta a vorbit, miercuri seara, despre modul în care România este guvernată de noua coaliție PNL-USR-PLUS-UDMR, care a decis să înghețe salariile bugetarilor, a anulat orice mărire a alocațiilor pentru copii și a pensiilor, precum și creșterea, așa cum era în lege, a lefurilor profesorilor.

Fostul premier le-a adus aminte bugetarilor că dacă Liviu Dragnea și PSD nu le-ar fi majorat salariile, în cazul unora dintre ei, cum ar fi medicii sau magistrații, le-au avut cel puțin dublate, nu ar fi avut din ce să trăiască sub guvernarea de dreapta.

„Eu am o singură grijă să nu umble la Codul Fiscal din 2015, ăla pe care mă înjurau liberalii să nu îl adopt. În ultimii 5-6 ani, toată lumea privată a trăit din faptul că s-au mai luat niște măsuri fiscale. Vreți să vă mai zic ceva? Toată lumea bugetară a trăit din salariile mărite de Dragnea, care mai stă o perioadă la facultate. Lumea bugetară a trăit de la Dragnea, lumea privată a trăit de la Ponta”, a declarat Victor Ponta, la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu.


Despre autor:


Ultima actualizare: 3 Iunie 2021 - 07 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.