Politica 30 Mai 2021 12:35

Premierul Florin Cîţu, vicepreşedinte al PNL, a declarat că partidul are nevoie de o conducere care să vină cu elemente de noutate, precizând că se va asigura că PNL va fi cel puţin opt ani la guvernare.

„PNL are nevoie de un suflu nou, are nevoie de o conducere care să vină cu elemente de noutate, în acelaşi timp să ducă mai departe tradiţiile şi principiile liberale. Nu cred că acum este nevoie să vorbesc despre mine, despre ceea ce voi face. Bilanţul mandatul meu de ministru al Finanţelor şi acum de al celui de premier demonstrează mai mult decât ceea ce aş putea să vă spun eu. Promisiuni auziţi zilnic de la toţi politicienii. Eu v-am obişnuit cu mai puţine vorbe şi mai multe fapte. Dragi colegi liberali, mesajul meu pentru voi este clar şi simplu, mă voi asigura că PNL va fi cel puţin opt ani la guvernare. Vom transforma România într-o ţară liberală de care să se bucure toţi românii", a afirmat Florin Cîţu, duminică, în conferinţa de presă în care şi-a anunţat candidatura la preşedinţia PNL.

Retail jobs

Cîţu a explicat ce înseamnă pentru el o Românie liberală. „Două lucruri sunt importante pentru mine: proprietatea privată este sfântă, iar antreprenorul este un erou într-o Românie liberală", a adăugat premierul, potrivit Agerpres.

El a anunţat că în scurt timp îşi va prezenta moţiunea şi echipa cu care a pornit pe acest drum, o parte din aceasta fiind alături de premier la conferinţa de anunţare a candidaturii sale la şefia PNL.

„Vă spun că voi câştiga. Nu există altă variantă şi vă invit şi pe voi, colegi liberali, să faceţi parte din echipa câştigătoare. Împreună câştigăm toate cele patru rânduri de alegeri din 2024, împreună facem România liberală. Hai Partidul Naţional Liberal!", a spus Cîţu.


Despre autor:


Ultima actualizare: 30 Mai 2021 - 12 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.