Politica 29 Mai 2021 16:32

Vicepremierul Dan Barna a declarat, sâmbătă, la Ploieşti că acestea sunt „ghionturi comunicaţionale", referindu-se la unele atacuri care apar la nivel local între partenerii de coaliţie.

„Actuala coaliţie este una stabilă. Avem şedinţele săptămânale de coaliţie în fiecare luni după-amiaza, unde apar într-adevăr blocaje importante, stăm de vorbă şi găsim soluţii. Clar că dialogul este singura opţiune. România nu are altă alternativă în momentul de faţă. E foarte clar că şansa de a depăşi pandemia şi a de a ne reaşeza pe un trend economic pozitiv prin care să intrăm şi într-o zonă de deficit de 3% - toate obiectivele pe care ni le-am propus nu se pot întâmpla decât în această coaliţie cu USR PLUS, cu PNL şi UDMR. Deci, indiferent că într-un loc sau altul mai este un ghiont comunicaţional, să spun aşa, între un coleg sau altul de la partidele noastre, mergem mai departe, găsim soluţii. Sunt optimist că vom avea până în 2024 o guvernare stabilă. (...) Atâta timp cât nu sunt probleme de nerespectare a legalităţii, restul sunt chestiuni de mesaj politic care se reglează fără îndoială", a spus Barna.

Retail jobs

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat, vineri, la Braşov, că există localităţi în care partenerii din Coaliţie ai PNL „nu au o atitudine foarte prietenoasă".

„Avem câteva localităţi în judeţe cu o atitudine nu foarte prietenoasă din partea partenerilor noştri de guvernare, dar eu încerc, la nivelul Coaliţiei, să îmbunătăţim relaţiile, să încercăm să devenim parteneri în adevăratul sens al cuvântului, atât la nivel naţional, cât şi la nivel local", a afirmat liderul liberal.

Vicepremierul Dan Barna a vizitat centrul de vaccinare anti-COVID de tip drive thru amenajat în parcarea unui centru comercial de lângă Ploieşti.


Despre autor:


Ultima actualizare: 29 Mai 2021 - 04 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.