În urmă cu câteva momente, Tribunalul București a anunțat că a respins cererea lui Liviu Dragnea de eliberare condiționată. Este o hotărâre definitivă care prevede că fostul șef PSD va mai rămâne în spatele gratiilor până la finalul lunii august, cel puțin. Instanța nu numai că i-a refuzat contestația, ba chiar i-au prelungit termenul, stabilit inițial până în data de 27 iunie, cu încă patru luni, cum, de altfel, solicitase DNA.

Cererea lui Liviu Dragnea de eliberare condiționată a fost respinsă definitiv de judecătorii Tribunalului București, care au apreciat ca nefondată contestația depusă. Fostul șef PSD va putea să facă o nouă cerere pentru a fi eliberat abia după trei luni, mai exact după 27 august 2021.

„Respinge contestația formulată de contestatorul Dragnea Nicolae Liviu ca nefondată”, au stabilit judecătorii, precizând că decizia este definitivă.

Context

Oficialul a solicitat să fie eliberat din Penitenciarul Rahova, unde a executat doi ani de închisoare din pedeapsa de trei ani și jumătate primită, în anul 2019, în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. Instanța a decis miercuri să judece cererea sa, deși avocata acestuia a dorit amânarea până când Curtea de Apel București hotărăște în legătură cu cererea de strămutare a procesului.

Citeste si:
Părintele Nicolae Bordașiu, unul dintre martirii din închisorile...
Unul dintre martirii din...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.