În urmă cu câteva momente, Tribunalul București a anunțat că a respins cererea lui Liviu Dragnea de eliberare condiționată. Este o hotărâre definitivă care prevede că fostul șef PSD va mai rămâne în spatele gratiilor până la finalul lunii august, cel puțin. Instanța nu numai că i-a refuzat contestația, ba chiar i-au prelungit termenul, stabilit inițial până în data de 27 iunie, cu încă patru luni, cum, de altfel, solicitase DNA.

Cererea lui Liviu Dragnea de eliberare condiționată a fost respinsă definitiv de judecătorii Tribunalului București, care au apreciat ca nefondată contestația depusă. Fostul șef PSD va putea să facă o nouă cerere pentru a fi eliberat abia după trei luni, mai exact după 27 august 2021.

„Respinge contestația formulată de contestatorul Dragnea Nicolae Liviu ca nefondată”, au stabilit judecătorii, precizând că decizia este definitivă.

Context

Oficialul a solicitat să fie eliberat din Penitenciarul Rahova, unde a executat doi ani de închisoare din pedeapsa de trei ani și jumătate primită, în anul 2019, în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. Instanța a decis miercuri să judece cererea sa, deși avocata acestuia a dorit amânarea până când Curtea de Apel București hotărăște în legătură cu cererea de strămutare a procesului.

Retail jobs

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Mai 2021 - 11 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.