Marcel Ciolacu a anunțat că PSD depune moțiune de cenzură pentru demiterea Guvernului Cîțu pe 14 iunie. Replica lui Ludovic Orban: „O bună de săpun.”

Președintele PSD Marcel Ciolacu a anunțat, miercuri, în plenul Parlamentului, că parlamentarii formațiunii pe care o reprezintă vor depune o moțiune de cenzură pentru demiterea Guvernului Cîțu în data de 14 iunie. Oficialul afirmă că moțiunea va fi depusă ca urmare a „eșecului privind Planul Național de Redresare și Reziliență”.

Întrebat la Palatul Parlamentului ce părere are despre moțiunea de cenzură pe care vrea să o depună PSD, Ludovic Orban a spus: „O bulă de săpun. Trebuiau și ei să depună moțiunea de cenzură. Ce să facă PSD? Oricum ar fi depus moțiune și dacă nu era PNRR”.

„Astăzi nu a fost prezentat în plenul Parlamentului Planul Național de Redresare și Reziliență. Tot ce știm despre PNRR este că nu vizează dezvoltarea României, ci un plan de austeritate. Răspunsul PSD nu poate fi decât unul singur. Pe 14 iunie depunem moțiune de cenzură având ca motiv principal eșecul Guvernului în privința Planului Național de Redresare și Reziliență”, a anunțat Marcel Ciolacu, în plenul Parlamentului, la finalul ședinței în care premierul a venit să prezinte PNRR.

„Noi ne bucurăm că depun moţiunea de cenzură pe tema PNRR, pentru că avem din nou ocazia să prezentăm românilor ce vom face cu aceste resurse importante care sunt alocate în cadrul PNRR. Preşedintele României, reprezentanţii României au participat la elaborarea deciziei la nivel european pentru acest program excepţional, care va ajuta la relansarea economică a Europei şi a României”, a declarat Orban.

Citeste si:
Declarațiile lui Marcel Ciolacu despre o posibilă alianță cu PNL
Marcel Ciolacu, despre o...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.