Politica 24 Mai 2021 13:26

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Vasile Dîncu, spune că aroganţa premierului Florin Cîţu este una absolut gratuită şi arată persoalitatea lui.

„Îmi pare foarte rău, am avut încredere că domnul Cîţu vine totuşi din zona oamenilor instruiţi, am văzut o continuă aroganţă, spunând mereu că PSD nu înţelege nimic, că PSD n-are şcoală. Mi se pare că această aroganţă este una absolut gratuită şi arată nivelul, personalitatea premierului. Am văzut că a spus un lucru care de asemenea m-a şocat. Într-un interviu, premierul spune că vom fi printre foarte puţinele ţări care vor lua toţi banii din PNRR. Pe ce se bazează când spune asta? Crede că Europa şi ceilalţi sunt mai prost organizaţi decât noi, că suntem noi mai deştepţi, după ce ni s-a respins de două ori acest plan?”, spune la RFI Vasile Dîncu, pe tema PNRR.

Întrebat dacă partidul său se va alia cu AUR în acest demers şi dacă formaţiunea extremistă a devenit frecventabilă pentru PSD, social-democratul a răspuns: „Noi nu facem coaliţii politice, nu am făcut nici coaliţii electorale, nici politice, cu AUR. Acest partid însă are şi el dreptul de a primi şansa să se modernizeze, să vină după un discurs electoral poate mai populist sau mai extremist, să vină la un indicator de modernitate, care să-l facă frecventabil”.


Despre autor:


Ultima actualizare: 24 Mai 2021 - 01 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.