Politica 20 Mai 2021 13:47

Sorin Grindeanu, prim-vicepreşedintele PSD, îl atacă pe Florin Cîţu, spunând că în perioada în care „socialiştii” au fost la guvernare FMI-ul nu a pus România alături de economiile africane, după ce premierul a afirmat că ţara noastră a avut cea mai mare rată a inflaţiei din UE 3 ani la rând, în guvernarea PSD.

„Ceea ce nu înţelege deloc Florin Cîţu este că minciunile şi postările triumfaliste de băieţel alintat de tătucul de la Cotroceni nu ţin loc nici de măsuri de sprijin al mediului de afaceri afectat de pandemie, nici de soluţii pentru milioanele de români, cu venituri îngheţate, dar cu preţuri din ce în ce mai mari la utilităţi, combustibili şi alimente. P.S. Cât au fost ”socialiştii” la guvernare, FMI-ul nu a pus România alături de economiile africane...”, a scris Grindeanu joi, pe Facebook.

Premierul Florin Cîţu a declarat că România a avut cea mai mare rată a inflaţiei din UE 3 ani la rând, în guvernarea PSD şi nici până astăzi „socialiştii” nu şi-au cerut scuze pentru cele pricinuite.

„În guvernarea PSD România a avut cea mai mare rată a inflaţiei din UE 3 ani la rând. Mai clar, România a condus topul ruşinii în UE 3 ani la rand când a fost guvernată de socialişti. Rata inflaţiei în guvernarea PSD a ajuns la 5.4%. Nici până azi psd-istii nu şi-au cerut scuze în faţa românilor pentru o astfel de „performanţă". Cine ştie, poate astăzi este ziua în care îşi vor cere scuze”, scrie Florin Cîţu.

Premierul a mai adăugat că, în acest moment, România este pe locul şase în Uniunea Europeană, având o rată a inflaţiei de 2,7%.

„Astăzi distrug cu date fake news-ul apărut în aceste zile despre inflaţie. Astăzi România este pe locul şase în UE cu o rata a inflaţiei de 2.7%. Am arătat că avem cele mai bune măsuri pentru a avea creştere economică, cea mai rapidă revenire economică şi am scos România din topul ruşinii. Asta înseamnă guvenare pe principii liberale”, a scris Cîţu pe Facebook.


Despre autor:


Ultima actualizare: 20 Mai 2021 - 01 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.