Politica 16 Mai 2021 11:47 de Lorena Martin

Raluca Turcan, Ministrul Muncii și Protecției Sociale, intenționează promovarea unei legi care să prevadă „un pachet minim de servicii” de care vor beneficia copiii şi familiile vulnerabile.

„Vom stabili tot prin lege un pachet minim de servicii care se adresează cu precădere copiilor şi familiilor vulnerabile.

Şi pentru că tot campania naţională destinată categoriilor vulnerabile a arătat că serviciile de asistenţă socială nu sunt suficiente şi nici eficiente, ne propunem să întărim capacitatea acestora, mai ales în mediul rural şi să asigurăm personalul necesar, cu pregătirea adecvată”, transmite Raluca Turcan pe Facebook sâmbătă, de Ziua Internaţională a Familiei, potrivit Realitatea.net.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Mai 2021 - 11 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.