Politica 14 Mai 2021 11:30

Liderul PRO Romania a reproșat președintelui că nu a menționat nimic de ajutoarele care s-ar cuveni industriilor care au fost închise.

„În primul rând e bine ca s-a făcut chestia asta, era cazul de câteva săptămâni. A făcut bine Iohannis că a trecut peste alte opinii. Cine l-a sfătuit pe domnul Iohannis l-a sfătuit bine. Pe lângă ridicarea restricțiilor, Iohannis ar fi trebuit să vorbească și de măsurile de stimulare pentru cei care au fost închiși, restaurante organizatori de evenimente, ar trebui să-i ajute să astupe ce au pierdut. Erau complementare aceste măsuri. Domnul Iohannis ar fi trebuit să anunțe și un ajutor pentru cei care au fost închiși un an de zile. Cei care trăiau de Horeca și din evenimente se întreabă acum „Bun, și noi ce facem?”. Noi redeschidem Horeca când au redeschis ceilalți din jur. O sa fie un an dificil pentru cei care au suferit. Eu cred că mai câștiga niște laude dacă anunța ceva și despre acest aspect.”, a declarat Victor Ponta pentru România TV.

Victor Ponta a criticat și faptul că aceste măsuri de relaxare au venit prea târziu. Politicianul e de părere că restricțiile ar fi trebuit ridicate din momentul în care toți românii au avut acces la vaccin.

„Domnul Cîțu e un împuternicit al unui comitet format din mai mulți lideri, dacă vine Cioloș face și el cât poate, cât îi dă voie comitetul. De doi ani jumate, Iohannis își alege când vrea să fie prim-ministru și când nu vrea sa fie prim-ministru. Eu cred ca un moment esențial pentru luarea unei decizii, este de când s-a dat acces la vaccin, de atunci nu ar mai fi trebuit să se țină restricții, din acel moment ar fi trebuit ridicate restricțiile”, a menționat Ponta.


Despre autor:


Ultima actualizare: 14 Mai 2021 - 11 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.