Politica 7 Mai 2021 12:05

Europarlamentarul PSD, Mihai Tudose, susține că două evenimente petrecute în ultimele zile zugrăvesc haosul din România: uciderea ursului Artur și excluderea laserului de la Măgurele din proiectul ELI. Tudose consideră actualii guvernanți sunt „cei mai mari dăunători din România”.

„Ursul Artur și Laserul ELI....

Ursul Artur a fost omorât. Cu complicitatea structurilor guvernamentale. Și ,,îngropat” definitiv de declarația halucinantă a lui Cîțu: nu cred că era cel mai mare urs... Laserul de la Măgurele a fost exclus din proiectul paneuropean de cercetare Extreme Light Infrastructure (ELI) la aproape un an de când a fost declarat de Guvern obiectiv special de interes naţional.

Acum probabil că urmează declarația: nu cred că era cel mai mare laser din țară.....

Artur era cel mai mare urs, ELI cel mai mare laser. Și sigur voi, Cîți, Cioloși, Barni și toți ciudații voștri sunteți în mod sigur cei mai mari dăunători din România.....”, scrie Mihai Tudose.


Despre autor:


Ultima actualizare: 7 Mai 2021 - 12 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.