Politica 5 Mai 2021 12:20

Prim-vicepreşedintele PNL a dat asigurări că bugetul va fi adoptat în zilele următoare, acest lucru fiind obligatoriu.

Acesta a precizat că primarul capitalei, Nicușor Dan, şi consilierii PNL poartă discuţii referioare la forma bugetului.

„Primul lucru pe care vreau să vi-l spun este că bugetul va trece. Vreau să îi felicit pe colegii mei, în frunte cu Stelian Bujduveanu, viceprimarul nostru, şi pe toţi cei 12 consilieri generali PNL pentru felul în care au înţeles să fie alături de bucureşteni şi şi-au luat rolul în serios, fiind cât se poate de raţionali şi de pozitivi”, a declarat Rareş Bogdan la Antena 3.

Rareș Bogdan spune că trebuie văzut cum s-au desfăşurat negocierile cu privire la bugetul capitalei.

„Este obligatoriu să ne punem la masă şi să votăm bugetul. Este o chestiune de comunicare. Sunt de acord cu dânşii că nu trebuie să creştem din pix absolut nimic. În acelaşi timp, trebuie să vedem dacă în cele şase săptămâni în care s-au purtat negocierile pe buget, la care a participat şi viceprimarul USR-PLUS Horia Tomescu şi viceprimarul PNL Stelian Bujduveanu, lucrurile au arătat într-un anumit fel şi cu o seară înainte a avut loc acea conferinţa de presă şi s-a întâmplat blocajul respectiv.”, a mai precizat prim-vicepreşedintele PNL.


Despre autor:


Ultima actualizare: 5 Mai 2021 - 12 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.