Fostul primar general Gabriela Firea afirmă, joi, după deschiderea primului centrului de vaccinare 'drive-thru' din București, că atunci când ea a vrut să organizez testare pe stadion a fost refuzată pentru că era „periculos”.

„Testarea extinsā pe Arena Nationalā pregātitā de mine în conditii sigure era “periculoasā” pentru Orban! Si nimeni nu-l contrazicea! Vaccinarea în stradā e bunā! E cool! E si giratā politic!”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Centrele de vaccinare anti-COVID drive-thru sunt "un succes", a declarat, joi, preşedintele Klaus Iohannis, care a adăugat că este o nouă etapă a campaniei de imunizare în care nu va mai fi nevoie de niciun fel de birocraţie. El a vizitat, în Piaţa Constituţiei, primul centru de vaccinare anti-COVID de tip drive-thru deschis în Bucureşti.

Centrul din Piaţa Constituţiei s-a deschis joi dimineaţă, la ora 8,00, zeci de oameni, cu maşinile personale, aşteptând să fie vaccinaţi. Conform organizatorilor, capacitatea zilnică de vaccinare este de aproximativ 400 de persoane. Vaccinul folosit este cel de la compania Pfizer.


Despre autor:


Ultima actualizare: 30 Aprilie 2021 - 12 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.