Diana Șoșoacă a declarat că a ajuns la acest nivel în politica din România datorită faptului că a ascultat sfatul arhiepiscopului Tomisului, IPS Teodosie. De asemenea, senatoarea a declarat că ia în calcul să candideze pentru președinție.

„Mi-aduc aminte ce mi-a spus Înalt Prea Sfințía Sa Teodosie când mi-a dat binecuvântarea să intru în poltică: Acceptă-ți destinul de jertfă, îți spun că mi-a spus “acceptă-ți destinul de jertfă, îți spun că ai destin de jertfă și te opui, nu e bine să te opui. Ai un drum greu, acceptă-l și eu îți dau binecuvântarea! Eu i-am spus că nu vreau să intru în politică și mi-a spus că de aici ai făcut cât ai putut, numai dacă vei fi acolo (în Parlament - N.R.) ne mai poți ajuta", a afirmat Diana Șoșoacă.

Senatoarea a mai spus că există planuri pentru constituirea unei noi formațiuni politice care să coaguleze cea mai mare parte a forțelor naționaliste, însă nu a oferit foarte multe detalii.

De asemenea, Șoșoacă a afirmat că, în ciuda faptului că nu s-a gândit foarte profund la acest lucru, nu exclude posibilitatea unei candidaturi la alegerile prezidențiale.

„Nu m-am gândit eu, dar s-a gândit o parte a poporului român, dar am înțeles că trebuie să ai legături externe foarte mari. Cred că ar fi pentru prima dată când un om fără legături cu serviciile, fără legături externe, ar ajunge președintele României. Și, ca să parafrazez un mare politician, dacă mi-o vor cere, o să o fac!", a declarat Diana Șoșoacă la Realitatea PLUS.


Despre autor:


Ultima actualizare: 30 Aprilie 2021 - 11 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.