Diana Șoșoacă anunță că și-a făcut propriul ei partid căruia nu vrea să îi dezvăluie numele încă. Aceasta susține că este peste Marine Le Pen, simbolul extremei drepte franceze.

Șoșoacă a făcut o comparație între ea și Marine Le Pen, şefa Adunării Naţionale (dreapta radicală franceză), considerând că liderul francez a reușit să fie lăsat fără replică, în timp ce pe ea nu o pune nimeni la tăcere.

„AUR nu mai există nici el, a căzut 4%, vă mai luaţi după sondajele astea plătite. Mă uitam la altă televiziune care vorbea despre trecerea de la USR la AUR şi la AUR mă puneau pe mine ca să inducă lumea în eroare. Vreau să precizez la nivel naţional, nu sunt membră AUR, nu mai fac parte din AUR şi prin toate peregrinările mele prin ţară, am văzut acest lucru, au încercat să mai adune oameni, dar nu a venit nimeni, pentru că li s-a spus că Diana Şoşoacă nu mai este în AUR. Este deja făcut un partid, veţi auzi de el când va veni timpul. Nu vă spun nimic până nu consider că e necesar. Poate că sunt mai mult decât Marine Le Pen, am văzut că ea nici nu prea mai există pe acolo, au lăsat-o fără replică. Pe mine nu mă lasă nimeni fără replică”, a spus Diana Şoşoacă la România TV, potrivit Adevărul.

Retail jobs


Despre autor:


Ultima actualizare: 25 Aprilie 2021 - 12 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.