Fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, speră ca fostul președinte PSD, Liviu Dragnea să iasă curând din pușcărie, printr-o eliberare condiționată.

„Te aşteptăm acasă, camarade! E prea mult şi prea strigător la cer ceea ce ai pătimit! Ai fost deţinut politic şi toţi au înţeles asta! E timpul să te întorci acasă şi să decizi ce şi cum! Acum!", a declarat Codrin Ştefănescu pe pagina sa de socializare.

Fostul şef al PSD a primit aviz pozitiv pentru eliberare din partea comisiei Penitenciarului Rahova, însă instanţa va lua o decizie finală în această privinţă pe data de 27 aprilie.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Aprilie 2021 - 11 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.