Președintele PSD, Marcel Ciolacu susține că în 2024 alegerea președintelui României se va face, în primă fază prin alegeri preliminare în partid, și este convins că partidul pe care îl conduce are mari șanse să desemneze noul lider de stat.

Marcel Ciolacu a fost întrebat dacă va candida pentru funcția de președinte al României în anul 2024. Acesta a explicat faptul că în ultimii 20 de ani liderii PSD care au candidat nu au câștigat, și că desemnarea candidatului prin alegeri este în măsură de reducă disputele în partid.

Ciolacu susține că această măsură va reuși să „spargă ghinionul” și să ofere României un președinte care să provină din PSD.

Pe de altă parte, Ciolacu a spus că este foarte posibil să nu candideze, dar că vrea să fie primul președinte al partidului care să câștige toate alegerile, potrivit Digi24.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Aprilie 2021 - 10 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.