Invitat la Digi24, Cristian Tudor Popescu și-a declarat nemulțumirea față de Vlad Voiculescu, în contextul lipsei de citostatice pentru bolnavii de cancer.

„În legătură cu citostaticele, cu bolnavii de cancer, domnule Pândaru, în vreme ce noi vorbeam, în vreme ce se ciocneau p-aici politicieni - se rupe, nu se rupe (coaliția - n.r.), cine își dă demisia, cine nu și-o dă - chiar în acest timp, adică în ultimele două săptămâni, bolnavii de cancer nu mai aveau medicamente. Ăsta e un fapt. Cum a fost posibil, vă întreb pe dumneavostră, cum a fost posibil? Deci indiferent ce se întâmplă acolo, tot felul de convulsii politice și așa mai departe... iar acesta este ultimul lucru pe care-l mai spun despre fostul ministru al Sănătății. Fostul ministru al Sănătății a inițiat acele tabere pentru copiii bolnavi de cancer... Cum e posibil ca un om care a făcut așa ceva să-i lase acum pe bolnavii de cancer fără medicamente?”, a declarat CTP la Digi24.

Retail jobs

Reporterul emisiunii a completat cele declarate de CTP spunând: „Ministerul ăla (Ministerul Sănătății - n.r.) e mare, domnule Tudor Popescu...”

Cristian Tudor Popescu a continuat cu declarațiile: „Nu există așa ceva, ăsta e un lucru foarte grav. Dacă nu reușești să controlezi în interiorul acelui minister un fenomen de asemenea gravitate, cum este lipsa medicamentelor pentru bolnavii de cancer, atunci ce naiba controlezi în ministerul ăla? Adică există ceva mai important decât asta? Ceea ce am spus de la începutul poveștii ăsteia a fost că în această perioadă, în ultimele luni, Ministerul Sănătății nu a fost centrat pe pacienți, nu a fost centrat pe bolnavi, nu a existat o concentrare, o preocupare în direcția menținerii și îmbunătățirii stării bolnavilor, nu numai bolnavilor de Covid. Și cu asta am închis acest subiect.”

Citeste si:
Ioana Mihăilă şi Vlad Voiculescu: Fără obligativitatea...
Ioana Mihăilă şi Vlad...

Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Aprilie 2021 - 11 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.