Regizorul filmului nominalizat la Oscar, „Colectiv”, îl judecă pe Klaus Iohannis în presa germană susținând faptul că este un politician absent.

Este un politician absent. Toți știu că este timp irosit să ai pe cineva ca el în această funcție. El este doar un apărător din vorbe al democrației. De fapt, numește adesea procurori corupți, care opresc cercetări importante în justiție”, a spus Alexander Nanau pentru o publicație germană și preluat de Smartradio.ro.

În cadrul interviului, regizorul a menționat și faptul că România are o campanie de vaccinare ușor mai rapidă decât Germania.

În ceea ce îl privește pe Klaus Iohannis, Alexander pare să nu îl simpatizeze prea mult. În urmă cu câteva luni acesta a refuzat medalia pe care președintele României i-ar fi oferit-o, și anume „Medalia Meritul Cultural”, afirmând la vremea respectivă că: „este cel mai cinic moment pentru a decora, simbolic și gol de sens, cultura României”.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Aprilie 2021 - 10 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.