Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, că Guvernul Cîţu şi coaliţia „fac faţă bine" acestei perioade, menţionând că evaluarea sa este una pozitivă.

Coaliţia lucrează în condiţii extrem de grele. Nu am avut o asemenea criză pandemică de mai bine de o sută de ani. Trebuie să fim conştienţi de profunzimea acestei crize care complică toate procedurile administrative. După părerea mea, coaliţia şi Guvernul Cîţu fac faţă bine acestei perioade, Au avut grijă ca economia României să nu se prăbuşească, au avut grijă să avem suficiente locuri în spitale pentru ca cei bolnavi să fie trataţi, să avem buget pentru anul acesta şi toate lucrurile acestea trebuie apreciate la justa lor valoare", a afirmat preşedintele.

El a adăugat că, în paralel, s-a reuşit să se lucreze la PNRR, care va fi updatat şi va aduce un plus semnificativ pe zona de investiţii. „Deci evaluarea mea este una pozitivă", a adăugat preşedintele Iohannis, citat de Agerpres.

Retail jobs


Despre autor:


Ultima actualizare: 22 Aprilie 2021 - 02 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.