Prim-vicepreședinte PNL Raluca Turcan a declarat, luni, că reprezentanții coaliției „trebuie să își pună picioarele în apă rece”, pentru că acest „ping pong” de declarații între fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, și premierul Florin Cîțu dăunează „foarte grav”.

În opinia Ralucăi Turcan, coaliția ar trebui să prezinte rezultatele pe care miniștrii le au în ministerele pe care le conduc.

Întrebată despre documentul semnat de fostul secretar de stat, Andreea Moldovan, privind constituirea unui grup de lucru pentru situația raportărilor deceselor COVID-19 și care ar fi ajuns la Guvern, Raluca Turcan a spus că „lucrurile acestea țin de bucătăria Ministerului Sănătății”.

„Însă acest ping-pong de declarații de la un fost ministru către un premier în funcție cred că dăunează foarte grav. Și nu dăunează neapărat persoanelor care ocupă funcții de miniștri, ci dăunează pur și simplu celor care privesc spre această coaliție care are o treabă de făcut”, a declarat Turcan.

Marile reforme și servicii publice de calitate, au fost exemplele date de ministrul Muncii, referindu-se la ceea ce are de făcut coaliția de guvernare, și „nu cuvinte aruncate de la unul la altul”.

„Și aș face un apel: toți cei care emit opinii în legătură cu ceea ce se întâmplă în coaliție ar trebui să aibă grijă la cuvintele pe care le folosesc”, a mai spus Turcan, citată de g4media.


Despre autor:


Ultima actualizare: 19 Aprilie 2021 - 10 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.