La finalul anului trecut, medicul Radu Lupescu a fost deocorat de președintele Franței, Emmanuel Macron, pentru contribuția adusă la lupta împotriva pandemiei de coronavirus, iar românul ar putea fi propunerea celor de la USR PLUS pentru preluarea portofoliului de la Sănătate, în locul lui Vlad Voiculescu, potrivit unor surse politice.

„O astfel de propunere mă onorează, însă mai multe nu pot comenta în acest moment”, a declarat, pentru Ziare.com, medicul Radu Lupescu.

Radu Lupescu este medic anestezist și președintele Asociației medicilor din clinica Rhena din Strasbourg. A fost decorat pe 31 decembrie alături de alți membri ai personalului medical din Franța pentru eforturile depuse în timpul pandemiei de coronavirus.

Mai mult, o altă variantă a formațiunii politice este Ioana Mihăilă, în prezent secretar de stat în Ministerul Sănătății.


Despre autor:


Ultima actualizare: 19 Aprilie 2021 - 09 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.