Secretarul de stat în MS Andrei Baciu spune că premierul Florin Cîțu a solicitat să fie publicate toate contractele, plățile și numirile făcute anul acesta în Ministerul Sănătății pentru a vedea dacă există mafie, după ce mai mulți parlamentari și europarlamentari USR PLUS au acuzat că premierul Cîțu a cedat presiunii mafiei din sănătate și l-a demis pe Vlad Voiculescu.

„Florin Cîțu mi-a solicitat ca până mâine să avem următoarele date tocmai pentru a investiga aceste aspecte legate de mafia din sănătate: toate contractele și toate plățile în acest an, vom investiga toate numirile făcute. Vom vedea dacă există dovezi. Oamenii așteaptă de la noi transparență totală. Am solicitat datele de la Ministerul Sănătății și mâine le vom avea. Căutăm dovezi care intră sub definiția mai abstractă a mafiei. Solicitarea a fost făcută de Florin Cîțu. O vom duce fără ezitare și fără întârziere la îndeplinire. Pilonul principal al acestei guvernări este transparența totală. Dacă există neclarități, lucruri care se încadrează sub umbrela mafiei din sănătate, să poate fi scoase la lumină”, a anunțat Andrei Baciu în cadrul unei emisiuni la Antena3.

Retail jobs


Despre autor:


Ultima actualizare: 18 Aprilie 2021 - 09 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.