Președintele PNL și al Camerei Deputaților, Ludovic Orban, a făcut o serie de comentarii dure la adresa membrilor Guvernului care l-au criticat public pe premierul Florin Cîțu.

Acesta a declarat, într-o conferință de presă susținută sâmbătă, că „orice ministrul care își atacă premierul trebuie să își scrie mai intâi demisia”, informează HotNews.

Totodată, Orban a adăugat că un ministru care critică șeful Guvernului nu mai are ce căuta în Executiv.

Declarațiile sale vin în contextul în care mai mulți miniștri USR-PLUS au lansat o serie de atacuri la adresa premierului Cîțu.

„Așteptăm să se termine exercițiul acesta de supărare, de orgolii și să fie desemnat un ministru de la USR-PLUS care să pună în practică toate obiectivele stabilite prin programul de guvernare”, a spus sâmbătă Ludovic Orban.

Președintele Camerei Deputaților l-a atacat în mod direct și pe fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu.

Ludovic Orban spune că acesta nu a realizat mai multe proiecte necesare pentru a atrage fonduri europene la Minister.

Totodată, Orban adaugă că Voiculescu nu a aprobat unele proiecte pentru dotarea spitalelor.

„Am alocat 1,3 miliarde pentru dotarea spitalelor, dar Ministerul Sănătății nu a aprobat decât 20 de proiecte în primul rând”, a susținut Orban.


Despre autor:


Ultima actualizare: 17 Aprilie 2021 - 05 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.