Vlad Voiculescu a fost demis astăzi din funție de către premierul Florin Cîțu.

De asemenea, premierul a menționat că ministru interimar al Sănătății va fi Dan Barna.

Astăzi, 14 aprilie, i-am înaintat domnului Președinte Klaus Iohannis documentele de revocare din funcția de ministru al Sănătății a domnului Vlad Voiculescu. Interimatul funcției va fi asigurat de către domnul Dan Barna, până la numirea unui nou ministru la conducerea ministerului Sănătății. Totodată, am decis demiterea din funcția de secretar de stat la ministerul Sănătății a doamnei Andreea Moldovan, iar decizia va fi publicată în Monitorul Oficial în cursul zilei de astăzi”, a declarat Florin Cîțu.

Și Andreea Moldovan, secretar de stat în Ministerul Sănătății, a fost demisă din funcție de către Florin Cîțu, la o zi după ce aceasta a semnat un ordin cu privire la noile criterii de carantinare a unor localități. Ordinul a fost publicat în Monitorul Oficial.

Andreea Moldovan a precizat că nu a discutat cu premierul despre acest ordin, dar acesta a fost discutat și votat în Comitetul Tehnico-Științific.


Despre autor:


Ultima actualizare: 14 Aprilie 2021 - 11 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.